2015年7月15日星期三

Patienter med kronisk nyresvigt

Patienter med kronisk nyresvigt
hvordan man kan forbedre nyrefunktionen

Nyrerne er de vigtigste organer, der spiller en vigtig rolle i kroppen, for eksempel for at generere urin metabolitter og producere nogle affald gift, regulere væske- og elektrolytbalancen i kroppen og opretholde syre-base balance og endokrin funktion, reninudskillelse, erythropoietin, aktive vitamin D3, prostaglandiner, bradykinin, etc. Kronisk nyresvigt er et resultat af en forringelse af forskellige sygdomme i nyrerne, hvilket reducerer nyrefunktion, endokrine lidelser, giftstoffer fra kroppen stiger, og så, hvis den ikke behandles i tide, forbedre nyrefunktionen kan være forringet uræmi. Da kroniske nyrepatienter hvordan man kan forbedre funktionen af ​​nyrerne?

For det første fornuftige og sunde fødevarer er den mest grundlæggende og mest effektive metode til forbedring af nyrefunktion. Så hvad kost kan forbedre funktionen af ​​nyrerne? Særlige betingelser, hvis du ikke forstår, kan du konsultere vores online læge.

1. Det lave antal af høj kvalitet protein kost. begrænse indtagelsen af ​​protein kan effektivt blokere eller forsinke processen med nyresvigt. Nyresvigt bør spise en høj-protein næringsstof, såsom æg, magert kød, mælk, fisk og så videre. Begræns dit indtag af vegetabilsk protein.

2. Tilsæt nok kalorier. Nok varme kan reducere kroppens protein opdeling i almindelighed mindst 35 kcal per kg legemsvægt, hovedsagelig af sukker og fedt, der kan være nogle, der indeholder kartoffelstivelse og Yams og andre højt kalorieindhold fødevarer.

3. Soak den normale mængde salt, natrium fosfat og kalium. Hvis en patient har symptomer på ødem og hypertension, er vi nødt til at begrænse saltindtag, kan alvorlige tilfælde være salt-fri kost. Hvis patienter med hyperkaliæmi, det vil begrænse indtagelsen af ​​kalium, omhyggelig med at spise fødevarer med et højt kalium, såsom bananer, porrer, mandarin, træ svamp, og så videre. Nedsat nyrefunktion, fosfor til at vokse, vil nyrefunktionen falde yderligere, så begrænser forbruget af fosfor med til at forbedre nyrefunktionen.

4. Tilsæt vitamin. Vitamin B, vitamin C, vitamin D, øger modstanden.

som supplement til diæt, behandlingen er også vigtig. Micro-kinesisk medicin trænger terapi i behandlingen af ​​kronisk nyresygdom var en god terapeutisk virkning. Det kan komme fra patienten indeni, dilatere blodkar, forbedrer tilstanden af ​​iskæmi og hypoxi, genoprette beskadigede celler og forbedre nyrefunktionen.

Vi har en patient med kronisk nyresvigt, han kom til os, vi bruger Mikro- kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, oral (taget mundtligt) kinesisk medicin og vestlig medicin hensigtsmæssigt at hjælpe patienten til at kontrollere hans tilstand og lindre sygdommen.

Vi kan se det nu kreatinin og urea var stærkt reduceret, og han er meget glad og føles godt.

Desuden havde mange komplikationer forsvundet.

没有评论:

发表评论

Online Expert