2015年7月8日星期三

Patienter med diabetisk nefropati, om at spise agurken?

Patienter med diabetisk nefropati, om at spise agurken
Vi ved alle, diabetisk nefropati, fordi det er vanskeligt at grunde er det vanskeligt at helbrede, og patienterne lider ofte en masse smerte, men så længe patienterne opretholde en god stemning, modtage behandling, opretholde en sund livsstil, kan du effektivt bekæmpe sygdommen. Især den daglige kost bør være mere opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati. Således kan patienter med diabetisk nefropati spiser agurker?

Agurker har en hypoglykæmisk virkning, de er ligesom frugt og grøntsager samt. Patienter med diabetisk nefropati kan ofte spiser det nødvendige antal. Desuden agurk indeholder også alkohol syre kan inhibere kulhydrater til fedt. Og agurker er også rige på fibre at fremme afføring, fremskynde og reducere udskillelsen af ​​kolesterol og Met vis virkning.

Agurk er meget lav varme, for højt blodtryk, højt kolesteroltal og fedme fusion med diabetisk nefropati, agurk være en god grøntsag.

Men husk, at du skal spise friske agurk pickles er ikke på grund af det høje saltindhold i syltede agurker, syltede agurk Farlig: Brugere med leversygdom, hjerte-karsygdomme, mave-tarmkanalen, og højt blodtryk. Desuden ældre mennesker, der har en milten og maven, mavesmerter, diarré, hoste, bør også spise mindre.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert