2015年7月25日星期六

Sådan behandler komplikationer af dialyse

Sådan behandler komplikationer af dialyse
Når hastigheden af ​​glomerulær filtration i nyrerne af patienterne er mindre end eller lig med 15 ml / min, et fuldstændigt tab af nyrefunktion, der er tæt, vil der fortsat være en masse toksiner i blodet har forårsaget komplikationer, så patienterne skal tage dialysebehandling at lindre lidelser forårsaget af sygdommen, og forlænge livet, men vil også give dialysepatienter bringe problemer, vil det øge blodmangel, forhøjet blodtryk og andre sygdomme, under vi giver nogle måder at lindre disse symptomer.

Først patienter med nyresvigt, når dialyse, bør du straks formulere en ny kostplan, diæt til behandling af nyre spiller en vigtig rolle, efter flere kostanbefalinger, håber jeg for din hjælp.

1. Spis mere korn, frugt og grøntsager, fødevarer, kan de give de nødvendige daglige aktiviteter hos patienter, men også at regulere metaboliske balance. Men patienterne stadig kræver opmærksomhed på de højere fosfor kalium fuldkorn og frugt og grøntsager, spise sparsomt eller ikke spise. Fordi patienter med nedsat nyrefunktion selv tilbøjelige til hyperkaliæmi og hyperphosphatæmi.

2. spise eller ikke spise højt fedtindhold, højt kolesterol fødevarer, især patienter, der er forbundet med diabetes og hjerte-karsygdomme, nyresygdom.

3. Begræns dit natrium indtag kan natrium forværre ødem og hypertension.

4. Fluid begrænsning link, fordi vandet ikke kan udelukkes, men vil øge hævelse.

5. Den rigtige mængde af højt proteinindtag, at dialysepatienter gøre kroppen en masse protein tab, alvorligt berører deres daglige aktiviteter.

6. Øge indtagelsen af ​​D-vitamin og jern, hvis det er nødvendigt, reducere forbruget af calcium, vil det hjælpe med at lette nød årsag knoglesygdom.

Mere er vores traditionel kinesisk medicin behandling, og karakteristika vores hospital er en kinesisk medicin behandling, behandling af gasning behandlinger, akupunktur, terapeutiske bade, mund bade, lavementer, oral medicin, varmebehandling cirkel, osv, effektivt kan regulere blodcirkulationen og toksiner fra kroppen af ​​patienten. Når færre giftstoffer fra kroppen, vil reducere patientens symptomer.

没有评论:

发表评论

Online Expert