2015年7月17日星期五

Hvordan til behandling af fedme på grund af nyresvigt

Hvordan til behandling af fedme på grund af nyresvigt
Hvorfor patienterne nyresygdom er et symptom på fedme? Faktisk patienter, der lider af ødem og ikke fede. De fleste patienter har symptomer på ødem. I dag er vores eksperter analysere årsagerne til hævelse og behandlingsmuligheder i detaljer.

Hvorfor er hævelsen?

På den ene side, når nedsat nyrefunktion, nyreceller, og den iboende filtrering barriere er kompromitteret, så der vil være mange strømme af protein i urinen, hvilket resulterer i et stort antal af proteintab. Proteinet har en funktion til at blokere vand, fordi tabet af proteinet, hvilket resulterer i hævelse. Alternativt kan beskadigede nyrer ikke filtrere det overskydende vand og salt fra kroppen, lagret i kroppen, forårsage ødem.

Sådan behandler ødem?

Den udbredte anvendelse af diuretika i konventionel behandling. Selv om anvendelsen af ​​diuretika kan løse delvis eller midlertidig hævelse, men hvis ikke, vil patienten igen står over for risikoen for ødemer. Men langsigtet afhængighed af diuretika føre til yderligere skade på nyrerne. Så det kan ikke være langvarig brug af diuretika. Patienten ønsker at helbrede ødem, den første ting at gøre, er at reparere skader på nyrerne.

Micro-kinesisk medicin behandling er den oprindelige af vores hospital. den aktive bestanddel kan udvide blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulerende virkning og nedbrydning af den ekstracellulære matrix. Således kan vores tage medicin, kan nyreskader stoppes, nyrefunktionen forbedres. Det vil ikke reducere proteinet udsættes for, og for at øge mængden af ​​urin til at lindre symptomerne på ødem.

Overvægtige patienter behandlet med nyreinsufficiens, hovedsagelig det er fjernelse af ødem, det vigtigste er at forbedre nyrefunktionen.

Vi har en patient med kronisk nyresvigt, han kom til os, vi bruger Mikro- kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, oral (taget mundtligt) kinesisk medicin og vestlig medicin hensigtsmæssigt at hjælpe patienten til at kontrollere hans tilstand og lindre sygdommen.

没有评论:

发表评论

Online Expert