2014年10月20日星期一

Atrofisk venstre nyre med flere eksofytiske cyster: Det kan blive helbredt

Jeg er 29, og jeg har den atrofisk venstre nyre med flere eksofytiske cyster. Kan det blive helbredt?

Nyrecyste er en almindelig nyresygdom for ældre mennesker, men er sjældne i de unge. Da du er kun 29 år gammel og lider af flere eksofytiske cyster, bør du være meget opmærksom på dette problem.

Som du beskriver, venstre nyre var atrofisk, hvilket betyder, at disse cyster er begyndt at beskadige nyrecyster hvis du har andre sygdomme. I dette tilfælde er det ikke i stand til helt at helbrede din sygdom. Den terapeutiske virkning af de større moderne medicin kan nå at reducere alle eksofytiske flere cyster og forårsage nekrotiske beskadigede nyre-celler, men ikke gendanne arbejde.

Hvis du ikke har fundet et effektivt middel til at forbedre deres tilstand af sygdom behandling, kan du prøve Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne behandling er baseret på traditionel kinesisk medicin (TCM), men også absorbere essensen af vestlig medicin. Det har to åbenlyse terapeutiske virkninger: flydende absorberende sæk nyrecyster og renal celle healing med handicap. Endelig nyreceller i stigende grad blevet beskadiget frisk og renal størrelse kan stige til en vis grad.

Under hele behandlingen, bør du også følge en sund kost og livsstil. Forhåbentlig kan du få henvisningen før.

没有评论:

发表评论

Online Expert