2014年10月22日星期三

Behandling af lupus nephritis klasse 5 med hududslæt

Spørgsmål: Min 24-årige søster er blevet diagnosticeret med lupus nephritis klasse 5 til 2 år. Han fik mycophenolatmofetil og kortikosteroider. Hun stadig ikke komme sig og lider af en række bivirkninger måne ansigt, hududslæt, hævelse, vægtøgning, ledsmerter og højt blodtryk. Giv os forslag om dine behandlingsmuligheder.

Svar: Lupus nephritis er en glomerulær lidelse, der almindeligvis opstår blandt kvinder i den fødedygtige alder, fordi forekomsten af ​​denne sygdom er tæt forbundet med kønshormon. Hidtil klasse 5 er den sværeste type til at behandle lupus nephritis, og resultatet af steroider og immunosuppressiva i lupus nephritis klasse 5 endnu ikke tilfredsstillende. Dette er grunden til tilstanden af ​​patientens sygdom ikke er lettet. Omvendt, masser af bivirkninger, der er opført deri. På baggrund af dette er der behov for mere systemiske behandlinger.

Da lupus nephritis er forårsaget af immunlidelse, vil vi anbefale kombinationen af ​​immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Immunterapi er hovedsageligt fokuseret på afskaffelse af immunkomplekser, regulering af immunsystemet og forhindre yderligere skade på nyrerne, mens Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er taget for at reparere de beskadigede nyreceller og genopbygge strukturen i nyrerne. Begge disse behandlinger er ikke altid forårsage nogen bivirkninger, så du ikke behøver at bekymre sig om bivirkninger af nogen yderligere behandling. Mens nyrer fungerer normalt, de sundhedsmæssige problemer i hendes søster, herunder måne ansigt, hududslæt, hævelse, vægtøgning, og så på gradvist forsvinde.

Der er hundredvis af receptpligtig formler i disse to behandlingsformer, og er egnet til forskellige patienter. At udvikle en individuel behandling mulighed for din søster, har vi brug for at vide mere om deres sygdomstilstand, såsom testrapport og niveauet af nyrefunktionen. Du er velkommen til at sende dem til os via e-mail på sygdomsmodificerende kidney-support@hotmail.com eller forlader dem i form nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert