2014年10月21日星期二

Hvordan man kan forbedre GFR i lupus nephritis

Lupus nefritis er en alvorlig komplikation af lupus. Det er en progressiv nyresygdom. Efterhånden som sygdommen skrider frem, gradvist reduceres GFR. Hvordan man kan forbedre GFR i lupus nephritis?

Reduceret GFR i lupus nephritis

Lupus er en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber nyrerne kroppens fejl. Immunsystemet er et system til at beskytte kroppen og kan beskytte kroppen mod skadelige fremmede stoffer. Men lupus, funktionsfejl og ikke kan skelne de skadelige stoffer fra kroppens raske celler og væv. I lupus nephritis, immunsystemet fejlagtigt angriber nyrerne. Unormal aktivitet af immunsystemet kan forårsage betændelse af nyrerne. Uden aggressiv behandling, kan inflammationen forværre nyrefunktion. Mindre blod bliver filtreret af glomeruli. Derfor vil GFR reduktion resultat og høje niveauer af affaldsprodukter vil ophobes i kroppen.

Hvordan man kan forbedre GFR i lupus nephritis?

Det første skridt i behandlingen er at stoppe nyrefunktionen falde yderligere. Lupus er den underliggende årsag til nyreskader og GFR reduktion i lupus nephritis. Et af målene for behandling af lupus nefritis med lav GFR er at kontrollere lupus. Ud over de generelle steroider og immunosuppressive midler, immunterapi er en effektiv behandling for lupus og lupus kan styres hovedsagelig ved at korrigere immun dysfunktion og genopbygning af normale immunsystem af kroppen. Derfor ikke mere immune nyreskader forekomme.

For at forbedre GFR i lupus nephritis, bør en behandling anvendes til at genoprette beskadigede nyre struktur. Stamcellebehandling kan forbedre GFR og forbedre nyrefunktionen ved udskiftning af nekrotiske renale funktionelle celler.

Stamceller er en gruppe af umodne celler og kan differentiere til forskellige celletyper under de rette betingelser kroppens behov. Ved behandling af lupus nephritis, kan stamceller opdeles i nye celler til erstatning nekrotiske nyreceller. Hvis nyre struktur kan genoprettes, vil GFR blive forbedret betydeligt og fundamentalt i lupus nephritis.

Over på hvordan man kan forbedre GFR i lupus nephritis? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger . • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, en kidney-support@hotmail.com sende email eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert