2014年10月18日星期六

Behandlinger til patienter med polycystisk nyresygdom og renal agenesi

"Min bror har polycystisk nyresygdom og renal agenesi, og hendes kreatinin niveau er 9,8 mg / dl. Hvilket lægemiddel eller behandling er nyttigt for ham?" Én person hørt os online i går. Som vi kender en række mennesker, der også har en lignende oplevelse, vi deler vores svar her.

For det første vil vi gerne introducere PKD og renal agenesi.

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom, der har to former: ARPKD og ADPKD. ADPKD er mere udbredt end ARPKD. ARPKD patienter, der normalt dør før alder 20, mens ADPKD skrider langsomt, og nogle patienter ikke engang ved, at de har sygdommen, før døden. Således taler vi mest om ADPKD her.

Nedsat agenese eller renal aplasi betyder den syge nyre er mindre end 50% af den normale nyre, men nefroner og deres differentiering er normal. Med dette problem, patienter normalt har svært forhøjet blodtryk.

Både PKD og renal agenesi er iboende, så der er en måde at stoppe forhindre deres forekomst.

De behandlinger for polycystisk nyresygdom og renal agenesi

Hidtil er der ingen specifik behandling for nedsat agenese. Hvis patienter ikke har nogen komplikationer, de kan leve med deres nyrer sikkert. Men når patienter har meget svær hypertension og synsnedsættelse, nødt til at acceptere en operation for at fjerne en syg nyre.

Nøglen til behandling af PKD er at holde alle små nyrecyster og bevare den resterende fungerende nyrevæv. Mens alle nyrecyster er under nyrerne evne, disse cyster ikke påvirke livet for patienterne. Nogle kinesiske medicin som jorden beeltle har vist sig effektive i reduktionen af ​​nyrecyster.

Hvis du ønsker det, kan du fortælle din alder, kreatinin niveau, nyre størrelse, den største cyste nyre, og så videre. Derfor kan vores nyre eksperter hvilke lægemidler er egnede til behandling af PKD og beskytte nyrerne.

没有评论:

发表评论

Online Expert