2014年10月30日星期四

Levealder af patient efter nyretransplantation

Nyretransplantation er en fælles kur metode til End Stage Renal Disease, kan det forlænge patientens levetid og forbedre deres livskvalitet meget, så mange patienter vælger det som deres behandlingsmetode. Men alt har to sider, før du accepterer nyretransplantation, er du nødt til at gøre nogle hjem arbejde først.

Nyretransplantation kan hjælpe patienterne med at komme ud af dialyse og genoprette nyrefunktionen, således at forbedre livskvalitet meget, og patienterne ikke behøver at bekymre sig om disse komplikationer forårsaget af dialyse. For patienter, der har accepteret denne operation, kan de nyde resten af ​​deres liv.

Ulemper ved nyretransplantation

Hvis du ønsker at acceptere denne operation, er du nødt til at opfylde to betingelser: penge og matches nyre. Til denne operation har brug for mange penge, så mange patienter nødt til at opgive det. Nogle patienter kan have penge nok, men de kan ikke finde den matchede nyre.

Denne situation er baseret på den succesfulde operation, hvis din nye nyre har afstødningsreaktionen, tingene bliver endnu mere kompliceret. Det kan føre til nyresvigt igen, så for at opretholde livet patienter skal dialyse eller vente til en anden ny nyre. Så før du foretager valg, skal du tænke over det først.

Hvis du har andre problemer omkring nyretransplantation eller stadie 5 CKD, kan du chatte med vores online læger, de kan give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert