2014年10月21日星期二

Behandling af lupus nefritis med hævelse

Lupus nefritis er en alvorlig komplikation af systemisk lupus erythematosus (SLE). Det er en progressiv nyresygdom. Da nyrefunktionen forværres, patienter oplever mange symptomer, hævelse er meget almindeligt.

Årsager til hævelse i lupus nephritis

SLE er en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber kroppens væv og celler fejlagtigt. Mere end halvdelen af ​​mennesker med lupus har nyre engagement.

Når renale væv og celler er beskadiget og arret nyrer stoppe fungerer korrekt. En af vigtige nyrefunktioner er at filtrere overskydende væske og affaldsstoffer fra kroppen. Når nyrer er syge, vil høje niveauer af væske ophobes i kroppen, hvilket resulterer i hævelse. Hævelse ofte vises først på lavere kropsdele ligesom fødder og ankler.

Behandling af lupus nefritis med hævelse

For at styre hævelse i lupus nephritis, en diæt med lavt saltindhold er meget afgørende. Også kan blive ordineret diuretika som kan øge urin produktion.

Hævelse resultater i lupus nefritis nyreskader og tilbagegang af nyrefunktionen. Derfor, for at behandle lupus nefritis med hævelse fundamentalt og helt, skal patienterne have behandling for at styre lupus nephritis forværring af nyrefunktionen at standse og dernæst vende nyreskader.

For at nå målene for tidligere behandling, immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vil blive anbefalet til behandling af lupus nefritis med hævelse.

Immunterapi kan rette immun dysfunktion og hjælper kroppen genopbygge normale immunsystem. Således vil immunsystemet ikke angribe kropsdele og ingen skader opstår i nyrerne.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan forbedre nyrefunktionen og omvendt nyreskader genoprettelse af beskadigede nyre væv og celler. De aktive ingredienser i medicin kan aktivere selvreparerende system af kroppen. Når nyre væv og celler regenereres og repareret, nyrer fungerer bedst. I så fald vil lupus nephritis og hævelse styres hovedsagelig.

Over omkring behandling for lupus nefritis med hævelse? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger . • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert