2014年10月2日星期四

Hvis feber og hyppig vandladning lavere Tegn på nyresygdom

Nyre er en vigtig del af urinvejene, og er ansvarlig for produktion af urin. Hyppig vandladning, især om natten er faktisk et typisk tegn på nyresvigt og lav feber synes også udbredt blandt patienter med nyreinsufficiens. Disse symptomer betyder indtræden af ​​nyresvigt?

Svaret er nej held. Selv lav feber og hyppig vandladning er symptomer på nyresygdom, kan nogle andre betingelser også forårsage. Den mest almindelige tilstand er en infektion i urinvejene.

Urinvejene består af nyrerne, urinlederne, blæren og urinrøret. Når bakterierne bevæger sig op i urinvejene, sker urinvejsinfektion. Hans eneste symptom omfatter hyppig og smertefuld vandladning, lavt feber, blod urin, usædvanlig urin lugt, og så videre. Urinvejsinfektioner kan være forårsaget af mange betingelser ??, så det er ikke altid relateret til nyresvigt.

Hvis du ønsker at vide, om lav feber og hyppig vandladning skyldes nyresvigt, bør du gøre blodprøver og urinanalyse. Hvis dit niveau af kreatinin og urinstof i blodet er højere end normalt, bør du være opmærksom på deres sundhed og træffe effektive behandlinger til at kontrollere dine symptomer, og aktivt at beskytte nyrerne.

Efter prøvede igen og igen, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er effektiv i behandling af kronisk nyresygdom og nyresvigt. Dette skyldes, at denne behandling kan udvide blodkar i hele kroppen, øger blodgennemstrømningen til nyrerne, øge kapaciteten til selv-heling af beskadigede nyreceller, og hurtig genoprettelse af strukturen af ​​nyrerne filtrering. Når nyrerne ikke er i stand til at arbejde normalt, en række symptomer og problemer forsvinder nemt.

Hvis du er interesseret om denne behandling, kan du lære mere om ham af lægen online. Derfor kan det hjælpe dig med at afgøre, om du kan bruge denne behandling.

没有评论:

发表评论

Online Expert