2014年10月16日星期四

Nyretransplantation er den sidste mulighed for patienter med PKD

Med den forværrede fysiske tilstand, patienter med PKD ofte tænker på nyretransplantation i første omgang. Ofte behandlet nyretransplantation som deres sidste mulighed. De ønsker at have en behandling, der kan slippe af smerte og dialyse evigt. Men ikke alle patienter kan nyde et sundt liv, som de ønsker, fordi der er så mange spørgsmål uden for vores rækkevidde.

Der er for mange navne på listen over kandidater til nyretransplantation, hvilket betyder, at søgningen efter en egnet nyre middel er sværere end vores håb, og når patienterne har nyretransplantation, kan patienterne tage medicin mod afvisning i resten af ​​livet, der har bivirkninger øge risikoen for infektion, virus og enhver form for tumor sygdom. Og nyretransplantation er ikke en gang for alle, kan nogle patienter have at modtage en anden transplantation i fremtiden.

Vi må sige, at nyren er ikke længere den eneste mulighed, og den sidste mulighed for PKD og andre typer af patienter nyresygdom. Hvis du ikke har råd til en transplantation eller er ikke egnet til denne type operation, så den kinesiske medicin terapi er almindeligt anvendt i Shijiazhuang nyresygdom Hospital bliver patientens valg.

Vi mener, at behandling af polycystisk nyresygdom skal løse to problemer: Den ene er at kontrollere væksten af cyster og den anden er at skrumpe cyster. At kontrollere væksten af cyster, vi belyse inflammationsmediatorer i blodet og aflejring af immun element quistes.Así vægge cyster vægge ikke længere stimulere sekretionen af væske fra cyster og cyste vil stige. Ingen cystevæske i roning, er det umuligt for vores cyster er væk. så vi nødt til at bruge nogle medikamenter, der kan fremme blodcirkulationen omkring cyste, at fremme evnen af kapselvæggen til at absorbere væske fra cyste, og ændringen af forskellen i tryk i og uden for cyste væg, hvilket gør cystevæske at absorberes og elimineres af kroppen med urinen.

Hvor langt er udviklet til PKD ñacogió velkommen til at fortælle os mere om din tilstand. Vi er glade for at give mere hjælp til at forhindre nyretransplantation.

没有评论:

发表评论

Online Expert