2014年10月10日星期五

I tredje fase af CKD Sådan Slow It Down

Som vi alle ved kronisk nyresygdom har fem etaper i alt, det tredje trin er en afgørende fase. Hvis vi kan kontrollere denne sygdom i denne fase, kan det forsinke progressionen endda vende det. Så hvordan man kan bremse den ned i denne fase?

I den vestlige medicin, hormonbehandling er den mest almindelige kur metode til at forsinke progression af denne sygdom i stadie 3, når det tab kontrol, dialyse vil anbefale. I virkeligheden, kan begge disse to måder hjælpe t forlænge levetiden og forbedre livskvalitet, men på grund af lange-vilkår ved at bruge dem vil fremkalde mange komplikationer, har nogle mennesker været forpligtet til at finde en mere naturlige måder at erstatte dem.

Heldigvis, efter flere års forskning, har eksperter fundet, at kinesisk Herb Medicin har en betydelig effekt i at kurere denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne, derudover kan det hjælpe patient, der er i den tidlige fase get nyttiggørelse fra det.

Der er nogle traditionel kinesisk medicin i vores hospital, samarbejder med hinanden, kan de opnå en bedre helbredende virkning end signal anvendes. Under behandlingen vil de kombineres sammen efter forskellige betingelser.

Nu ved du, at kinesisk Herb Medicin er anderledes med vestlige terapi, kan det hjælpe til at bremse sygdommen ned, endda kurere den i en anden forskellige måder, hvilket er mere naturlige. Så som en patient, ville du hellere give en tænke på denne form for kur metode, er det bedre for din sygdom. Hvis du har brug for hjælp til at kurere kronisk nyresygdom, kan du kontakte vores online-læge eller efterlade beskeder til os.

没有评论:

发表评论

Online Expert