2014年10月12日星期日

Hvor meget Creatinin kan Dialyse Fjern

Dialyse som de mest almindelige måder at sænke højt kreatinin niveau anvendes bredt rundt om i verden, men kun få mennesker ved, hvor meget kreatinin det kan fjerne, det er fordi mængden af ​​kreatinin er ikke ustabil. Men uanset hvordan, bør du insistere tilstrækkelig dialyse, der er nyttige for din sygdom. Hvis du fjerner for meget kreatinin i en tid, vil det fremkalde mange slags bivirkninger.

Som vi alle ved kreatinin er en slags affald, der produceres ved muskel metabolisme, så længe du har muskel sport, vil kreatinin niveau stige. Så det er svært at beregne den udledte mængde af det ved dialyse, men ifølge refleksion efter dialyse, kan du vide, om du har fået tilstrækkelig dialyse eller ej. Hvis din tilstand går værre end tidligere, der betyder, at du ikke kan få tilstrækkelig dialyse. Så du ved, at dialyse er vigtigt, tilstrækkelig dialyse er mere vigtigt, så insisterer det.

I vore dage, er der nogle nye måder at sænke det høje kreatinin niveau som en slags alternative behandlingsformer af dialyse, som er baseret på kinesisk Herb Medicin. Den øverste syv behandling er varm komprimere Terapi, Fodbad Therapy, fuld bad Terapi, Cycle Therapy, Enema Terapi, Moxibustion terapi, mundtlig kinesisk medicin terapi. Under behandlingen, kan de kombineres sammen efter patientens sygdomstilstand.

Hvis du ønsker at vide flere detaljer om dialyse eller kinesisk medicin, kan du chatte med vores online læge eller maile til os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert