2014年10月30日星期四

Behandlingsmetoder for 25% nyrefunktion i nyresvigt

Hvis din nyrefunktion forlod kun 25%, der betyder, at du er på nyresvigt stadium. Men du behøver ikke være bange, er der stadig overlevelsesrate og kan være du kan leve som en normal person. Før du gjort det, du behøver at vide det.

Oliguri er et symptom på nyresvigt, men Oliguri cann't repræsentere nyresvigt. Når din urin er mindre end 400 ml, det betyder at du er på trin af oliguri. Der er mange grunde kan føre til Oliguri, så før diagnose, du har brug for at skelne dem. Hvis du drikker for mindre vand din urin vil helt sikkert falde, hvis det er vinter, og du sveder meget, vil din urin falde også forveksle nogle lægemidler også kan fremkalde det. Som for disse faktorer, du ikke behøver at bekymre dig. Men hvis ødem og Oliguri fandt sted på samme tid, er du nødt til at se din læge og gøre yderligere diagnose straks.

Før du tager medicin, bør du konsultere din læge, og vær opmærksom på dit daglige liv detalje, så husk at drikke noget vand, hvis du har mistet stor mængde vand for nogle årsager. Dialyse kan hjælpe dig med at lindre symptomerne på nyresvigt, så folk kan leve bedre og længere. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy også kan helbrede denne sygdom, det anderledes er, det kan kurere denne sygdom på en naturlig måde, så det er elsket af flere og flere mennesker.

Hvis du har brug for hjælp til at kurere nyresvigt, kan du kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert