2014年10月18日星期六

Nyre patienter og læger Fejr National Day of China

National Day er en stor festival i Kina hele landet vil fejre. I 2014, en gruppe af patienter med nyresygdom andre lande acceptere behandling i Shijiazhuang nyresygdom Hospital. På National Day i år, disse patienter fejre denne store dag med læger og sygeplejersker her, og de har en uforglemmelig fest. Vi ønsker alle at landet kan blive mere og mere kraftfuld, og flere og flere patienter med nyresygdom kan få genopretning af vores hospital.

Den internationale afdeling Shijiazhuang nyresygdom Hospital er altid forsøger at opbygge en stor familie til nyrepatienter fra forskellige lande og racer. I denne familie, vil sygeplejerskerne give deres patienter den bedste pleje sygeplejersker og læger gør behandling planlægning mere nyttigt. Ingen af ​​nyrepatienter føler keder eller beklagelse.

I dette spil, kan vi føle dybt alle nyrepatienter her og elsker hver både sygeplejersker og læger. Der er ingen tvivl om, at dette giver læger mere selvsikre medarbejdere og værdi til alt hvad vi kan for at give disse patienter et nyt liv.

Mens disse aktioner ikke er professionelle, kan vi finde alle kunstnere har gjort ved hjertet. Så denne kamp endte i en masse griner.

Her patienter med kronisk nyresygdom eller nyresvigt endda få ikke blot sundhed, men også varmen. Vi mener, det er ikke mere smukt liv venter for alle nyrepatienter. Bedste ønsker til alle.

没有评论:

发表评论

Online Expert