2014年10月16日星期四

Tips til høj kreatinin niveau 6.0 på scenen 4 nyresvigt

Nyrefunktion patienter i stadie 4 nyresvigt er blevet alvorligt beskadiget. Og normalt kreatinin niveauer er meget højere end normalt på grund af den lave GFR. Nu er der nogle tips til høj kreatinin 6.0 i 4. etape nyresvigt og håber du kan hjælpe til en vis grad.

Tip en: opmærksomme på den daglige kost

Nyrerne kan ikke fungere normalt, hvilket vil gøre opbevaring af et antal ioner og vand. Og også tilbageholdelse i blodet, vil de blive vist nogle komplikationer. Så patienter med betændelse bør være opmærksom på din kost for at kontrollere denne betingelse, såsom lav vandindtag, lavt proteinindtag, lavt natrium indtag, lavt indtag af phosphonium- indtag lavt kalium og så videre.

Tip to: at tage sig af de fem indre organer

Patienter med kreatinin niveauer på 6.0 bør danne gode vaner for videnskabelig kost, hygiejne og undgå virus angreb. Spis mindre krydret mad og holde stemningen kan nedsætte state-Qi stagnation og blod stasis. Endelig kan regelmæssig motion immunsystemet styrke.

Tip Tre: For at undgå forgiftning

Relevante data viser, at omkring 20% ​​-50% af akut nyresvigt forårsaget af lægemiddelforgiftning. Så patienter bør gøre alt for at undgå at tage narkotika og rækkevidde, der er farlige for nyrerne. Hvis dette sker ved et uheld, bør være rettidig og effektiv behandling.

Tip Fire: modtager rettidig og effektiv behandling

Når patienter er kreatinin niveau er højere end normalt, især kreatinin 6.0 eller nyere, der er i fase 4 nyresvigt, skal kende den reelle årsag til forhøjet kreatinin og derefter vælge den passende terapi. Og patienterne bør opretholde en positiv holdning til at kæmpe med nyresvigt.

I et ord, kreatinin-niveauet på 6.0 i trin 4 nyresvigt er mere alvorlig, patienter nødt til at gøre en masse ting for at forebygge og kontrollere yderligere skader på nyrerne. Er du interesseret i kinesisk medicin terapi? Du kan e-maile kidney-support@hotmail.com sygdom.

没有评论:

发表评论

Online Expert