2014年10月8日星期三

Min Kreatinin niveau er 2.0 Hvordan kan jeg komme tilbage til det normale område

Kreatinin niveau som en af ​​de vigtige indikator for nyresygdom er en tæt sammenhæng med sygdommen. Ifølge værdien af ​​det, kan kronisk nyresygdom inddeles i fem trin. Creatinin 2.0 er i grænsen af etape 2 og 3. Er det muligt at vende det? Hvordan kan det komme tilbage til det normale område?

Ifølge den nyeste forskning, kan kreatinin niveau 2.0 skal vendes, men kun hvis du kan finde det tidligere og få den behandling i tide, i mellemtiden, bør du også holde en fit kost.

Hvis du vil finde din sygdom tidligere, skal du være opmærksom på dit daglige liv. Når der er noget galt, er du nødt til at foretage justeringer i tide for at undgå din sygdom går værre.

Med hensyn til pasform kost, er det lige så vigtigt som behandling for patienten nyresygdom. Det er kendt for alle, kan en god kost øger helbredende virkning, men en dårlig kost kan gøre din sygdom værre. Så gør en kost plan med hjælp fra din læge eller ernæringsekspert, vil det hjælpe til behandling af din sygdom.

Den sidste men ikke mindst en er kur metode, selvom du har en god kost plan, men uden den rette behandling, din sygdom også kan ikke helbredes. Som vi alle ved kinesisk Herb Medicin som en ny måde at helbrede nyresygdom kan sænke det høje kreatinin niveau naturligt. Men lægerne skal også gøre behandlingsplan i henhold til patientens tilstand, ikke alle behandlinger er velegnet til alle sygdommen.

I et ord, kan kreatinin 2.0 sænkes, selv kan komme tilbage til det normale område med rettidig og korrekt behandling. Hvis du har brug for hjælp i lavere høj kreatinin niveau eller ønsker at vide flere detaljer om behandlingsmetoden, kan du maile til os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert