2014年10月21日星期二

Renal dialyse kan tage aspirin Patienter

Er det sikkert at bruge aspirin for patienter på dialysebehandling? Aspirin er en ASAID, der kan hjælpe med at behandle forkølelse, feber, hovedpine, tandsmerter og ledsmerter. Dog bør dialysepatienter tage nogen form for medicin med forsigtighed. De kan tage aspirin?

Hvad kan du gøre aspirin for patienter dialysebehandling?

Nyrepatienter er normalt anbefales til dialyse, når nyresygdom udvikler sig til den afsluttende fase. Disse patienter er i høj risiko for hjerteanfald og hjerte-kar-sygdom. For patienter med dialyse, kan lægen bede dig om at tage aspirin for at hjælpe med at forhindre hjerteanfald. Desuden kan det hjælpe med at kontrollere kold, feber, hovedpine og andre problemer som nævnt.

NES sikkert at tage aspirin for patienter dialysebehandling?

Selvom aspirin kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​hjerteanfald i dialysepatienter, kan det også medføre nogle bivirkninger nemt.

Mave-tarmkanalen: Kvalme, opkastning, mavebesvær og smerte er almindelige bivirkninger af aspirin.

-reaktion Allergisk: Hvis dialysepatienter er allergisk over for NSAID-præparater bør undgå aspirin og andre NSAID-patienter.

- Nyre skader: Den lange tids brug af aspirin kan forårsage interstitiel nephritis, nyrepapilnekrose og nedsat nyrefunktion. Når dialysepatienter, deres niveau af nyrefunktionen er ganske lav. Derfor bør aspirin begrænses til dialysepatienter.

- Skader af blod: Aspirin kan forårsage jernmangelanæmi, hvis det tages for langsigtet.

Derudover kan aspirin også forårsage nogle andre bivirkninger for dialysepatienter. Fra dette punkt, bør nyre dialysepatienter opmærksomme på højt aspirin. Hvis det er nødvendigt, kan du konsultere din læge om din online sikkerhed.

Hvis du stadig har en vis grad af nyrefunktion og urinproduktion, har du stadig mulighed for at undgå dialyse. Så grib muligheden for at beskytte eller forbedre nyrefunktionen, der er ganske vigtigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert