2014年10月23日星期四

Hvilke faktorer påvirker prognosen for Nefritis

Mange mennesker er irriterende ved tilbagefald af Nefritis, nogle af dem endda ikke ønsker at helbrede det mere. Hvorfor det er så svært at helbrede denne sygdom? Hvilke faktorer påvirker prognosen for det?

1. Symptomer i klinikken

Normalt for folk med enkel proteinuri eller kun mikroskopisk hæmaturi, den generelle prognosen er god. For patient med vedvarende hypertension, de har en dårligere prognose end de mennesker, der ikke har det. Men hvis det høje blodtryk kan styres godt, de kan også have en god prognose. For patient med vedvarende anæmi, hvis tilstanden ikke kan forbedres, vil prognosen være god som forventet.

2. Den oprindelige sygdom er relateret tæt sammen med prognosen. Hvis sygdommen induceres af hæmolytisk streptococcus såsom Amygdalitis eller infektion i de øvre luftveje, prognosen er god, men hvis det er sekundær til systemisk sygdom, som er vanskeligt at slippe af med, prognosen er ikke så god som den foregående .

3. Patologisk seværdighed: sygdom som Minimal nefropatiforandring eller den tidlige fase af FSGS kan æret, men mesangial proliferativ glomerulonephritis (MPGN) kan være værre end de to typer. Hvis der er glomerulær sclerose, at forudsige prognosen er ikke så god.

4. Tilstand nyrefunktion påvirker prognosen direkte. For folk med alvorlig beskadiget nyrefunktion og højt niveau af serumkreatinin og urea kvælstof, prognosen er dårlig, men hvis nyrerne er beskadiget mild, kan det blive helbredt ved hjælp af rettidig behandling. Hvis sygdommen ind i nyresygdom, prognosen er dårlig.

Undtagen de ovennævnte faktorer, humør, kost, behandling, selv det hospital, du vælger er afsat til rehabilitering af denne sygdom. Men ligegyldigt hvad slags sygdom, du lider, er du nødt til at helbrede det i tide, der er garanti for en god prognose.

没有评论:

发表评论

Online Expert