2014年10月29日星期三

Det er alvorligt for diabetisk nefropati med kreatinin 2.2

Diabetisk nefropati er en kompleks og vanskelig sygdom at behandle. Mange mennesker er bekymrede over denne sygdom, og de ​​ønsker at se effektiv behandling for det. Det er alvorligt for diabetisk nefropati med kreatinin 2.2ña så vil vi give svaret, hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vil svare dig så længe vi modtager din e-mail .

For patienter med diabetisk nefropati, når kreatinin-niveauet er mere end 2.26mg / dl nyrefunktionen falder hurtigt. Det er, kreatinin 2.2 er også en farlig hastighed, men ikke så højt. Hvad skal patienterne gøre med kreatinin 2.2 i diabetisk nefropati? Så vil vi give løsningen.

Den almindelige behandling for diabetisk nefropati og høj kreatinin vestlige medicin, mens effekten er ikke ideel. Efter behandling, men måske kontrollerede sygdommen er let at tilbagefald. Desuden vestlige medicin har mange bivirkninger. Derimod traditionel kinesisk medicin (TCM) har god virkning ved behandling af diabetisk nefropati, men det virker langsomt. På dette tidspunkt, tilføjer nogle vestlige medicin, kan du få den bedste virkning, fordi traditionel kinesisk medicin kan modvirke bivirkninger af vestlige medicin.

I Nyresygdom største specialiserede hospital i Kina, der er mange effektive og innovative behandlinger for nyresygdom, og dette hospital kaldes Shijiazhuang nyresygdom Hospital. For diabetisk nefropati med kreatinin 2.2, kan vi vedtage blanding Maikang og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy også blodtrykssænkende medicin er også nødvendigt, fordi patienterne som regel er ledsaget af forhøjet blodtryk er en væsentlig faktor, der forværrer nyresvigt.

Som konklusion er alvorlig for diabetisk nefropati med kreatinin 2.2, og rettidig behandling kan vende deres tilstand. På dette tidspunkt, hvilket reducerer blodsukker og højt blodtryk er nødvendig for at beskytte nyrefunktion og kontrollere sygdommen. Hvis du vil vide mere viden om sygdommen, kan du chatte med vores læger på linje eller læg en besked nedenfor, og det er vores fornøjelse at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert