2014年10月12日星期日

Sådan at forbedre tilstanden af dialysepatient med højt blodtryk

»Min far er i dialyse to gange om ugen. For en måned siden, havde vi fået sin urin kultur gjort, og nogle infektioner blev fundet i det. Han blev derefter sat på antibiotika. Hans blodtryk er ganske højt på nogle dage (175-180 / 78 interval). Også en af ​​hans fødder er hævede.

Lige nu er han i stand til at gå og er stadig meget svag. Et af hans største problemer er forstoppelse og er bekymrende ham en masse. Lad os vide, hvordan vi kan få ham til at være lidt mere stærkere og også hjælpe med hans forstoppelse problem. "

Dette er en e-mail fra en patients søn, følgende er den besvarelse fra vores eksperter.

"Som vi alle ved, er det kun dialyse kan udlede toksiner og har ingen som helst hjælp for hans nyrer, samt bringer en stor skade og smerte til hans krop, hvilket vil forårsage hans krop bliver svagere og svagere. For at være ærlig, hans blodtryk er for meget høj, hvilket øger byrden af ​​hans nyrer alvorligt, så kontrollerende godt bp niveau er meget vigtigt for ham.

Som en læge, jeg behøver at sige ansvarligt, at du kan ikke bare sætte dit håb i dialyse, er meget nødvendigt for at forbedre hans tilstand en rettidig og systematisk behandling, ellers, han måske relæer i dialyse for levetid.

Kender du traditionel kinesisk medicin behandling, er det en naturlig terapi og behandle sygdom fra roden uden nogen bivirkninger, det ikke kun kan udlede giftstoffer i kroppen og helbrede forstoppelse problem, men også kan reparere beskadigede nyre celler og forbedre nyrefunktionen, hvis patienten samarbejder med læger, dialyse vil blive forlænget, selv slippe af dialyse. "

For flere informationer, kontakt venligst vores online-læge eller send e-mail til os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert