2014年10月8日星期三

Fodbad Therapy

1. Funktionerne af Fodbad Therapy

Stimulerer oprindelige Qi i nyre meridianen og fjerne giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyre meridian ved at nedsænke fødderne i det lægemiddel afkog, der kan handle på Yongquan acupoint (Ki 1) og Taixi acupoint (KI 3). Denne behandling af fodbad kan gøre oprindelige Qi i nyre meridianen mund-Shaoyin tilstrækkelig og forløbe glat til at indgå i nyre og derefter den oprindelige Qi i nyrerne kan genoprettes.

2. Medicin

Decoct lægemidler, varme meridianer og uddrive kolde såvel som Stramme blod og skraber sikkerhedsstillelse.

Smerter skal behandles med medicin, der udstøder kold og stoppe smerte; kold sygdom skal behandles med medicin, varm og tonify nyre yang; varme sygdom skal behandles med medicin, der clearer varme og kølige blod; Søvnløshed skal behandles med medicin, der tonify hjerte til tranquilize sind; Blod stasis skal behandles med medicin, der sætter skub blod og opløser slim.

3. Administration

Fordyb fødder i 2000ml afkog i 40 minutter. Temperaturen må ikke overstige 40 ℃.

Effekten vil være bedre, hvis fod badekar med massage-funktionen bruges eller iblødsætning fødder og masserer akupunkter er færdig samtidig.

Kort behandlingsforløb for syv dage lange behandlingsforløb i 49 dage.

4. Kortfristede effekter

Lettet smerter, bedre søvn, øget appetit, varme hænder og fødder, svedtendens,

Detumescens, rosenrødt og dedikere fod hud, lindring af kløe.

5. Forholdsregler

Selv om denne behandling kan hjælpe mennesker lider mindre, men det er ikke egnet til alle patienter. Denne behandling er kontraindiceret til gravide kvinder; for patienter med unormal blodtryk bør behandles under særlige omstændigheder; som for patienter med brudt hud, bør de være forsigtighed ved behandling af denne terapi.

Derudover kan du også bør være opmærksom på vandets temperatur for at undgå skolde, især for diabetikeren med følsom hud.

没有评论:

发表评论

Online Expert