2014年10月22日星期三

Hvordan til at sænke høje niveauer af kalium hos patienter med PKD

Meget ofte polycystisk nyresygdom (PKD) årsager nyrefunktionen falde gradvist. Når du fortsætter i moderat eller slutstadiet, er den overdrevne mængde af kalium i blodet akkumuleret. Så PKD patienterne nødt til at tage metoder til at reducere det høje niveau af kalium.

Fordi kalium i kroppen kommer fra den mad, vi spiser, skal reducere det høje niveau af kalium starte fra udarbejdelsen af ​​en plan for lavt kalium diæt. Dette kræver PKD spise fødevarer med lavt indhold af kalium, men undgå fødevarer med højt kalium. Nogle fødevarer er opført som følger. For en detaljeret liste over fødevarer, kan du kontakte via e-mail til diætister kidney-support@hotmail.com her sygdom.

Den kalium-rige fødevarer: frugt bananer, avocado, nødder, bønner og ærter, kiwi, sved kartofler, is, chokolade, græskar, etc, alle indeholder rige kalium. Derfor bør patienter med PKD med høj kalium begrænse eller undgå disse fødevarer som medicinske retningslinjer.

Lavt kalium fødevarer: æbler, jordbær, ferskner, ananas, grønne bønner, voksbønner, løg, peber, hvidløg, kål, og så videre, indeholde alle mindre kalium. Det vil sige, at forbruget af disse fødevarer øger mængden af ​​kalium i blodet.

Efter en lav kaliumdiæt kan faktisk bidrage til at reducere det høje niveau af kalium, til en vis grad, men patienter kan være nødvendigt at tage nogle medicinske behandlinger i alvorlige tilfælde.

Dialyse terapi er almindeligt anvendt til at fjerne ekstra kalium krop direkte, og peritonealdialyse er mere effektiv til at fjerne kalium hæmodialyse. Denne behandling kan imidlertid ikke anbefales, medmindre nyrefunktionen er meget lav.

I tillæg til dialyse, Klar Therapy Blood Forurening er en anden mulighed værd at prøve og kan gøre mere end blot at rense blodet. Fordi det absorberer essensen af kinesisk medicin og blod rensning, kan denne terapi holde det interne miljø, herunder balance elektrolyt balance og reparere beskadigede nyre celler effektivt.

For patienter med PKD slippe af komplikationer og symptomer på roden, nogle behandlinger, der kan hjælpe med at reducere nyrecyster er også behov for. Kun hvis der holdt alle nyrecyster under kontrol, kan patienterne leve lettere med denne sygdom.

没有评论:

发表评论

Online Expert