2014年10月13日星期一

Kan kinesisk Herb Medicin Hjælp til Forny nyrefunktionen

Det vides, at kinesisk Herb Medicin nu er populært i kurere nyresygdom på grund af sin bemærkelsesværdige effekt, så kan det hjælpe at forny nyrefunktionen?

Normalt, efter at folk fik nyresvigt, vil deres nyrefunktion falde 5% om året, og nogle af så selv forværres i en kort tid. Så læger altid anbefale antibiotikum eller immunundertrykkende at forsinke progression af sygdommen. Når denne sygdom tab kontrol, vil dialyse være nødvendig. Men som vi alle kender det bare kan erstatte nyre til at fjerne de giftstoffer i kroppen, men kan ikke forbedre nyrefunktionen, for ikke at nævne at helbrede sygdommen.

Kinesisk Herb Medicin som en alternative behandlingsformer i dialyse, kan det hjælpe til at forbedre GFR (glomerulær filtrationsrate, en af ​​de vigtig indikator for nyrefunktionen) og forny nyrefunktion. Desuden kan det helbrede denne sygdom uden at gøre yderligere skade på din nyre. Men nede af de traditionelle måder, kan de aktive ingredienser ikke fungerer godt. Så for at hjælpe disse ingredienser arbejder godt, har eksperter i vores hospital været forpligtet til at opfinde nogle nye måder. Efter flere års forskning, de opfandt Micro-kinesisk Herb Medicin Osmotherapy og nogle andre unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin.

Nu ved du, at kinesisk Herb Medicin kan hjælpe med at forny nyrefunktionen, især de nye måder som Micro-kinesisk Herb Medicin. Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af nyresygdom eller disse unikke behandlinger, kan du kontakte vores online-læge eller efterlade beskeder til os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert