2014年10月28日星期二

Behandling muligt uden kirurgi PKD

PKD kan behandles uden operation? Fælles behandlinger for PKD er nyrecyste dekortikation, dialyse, nyretransplantation og visse lægemidler til behandlinger. Det er velkendt, er en farlig operation på behandling, fordi hvis du ikke kan lykkes, det kan forårsage mere farlig skade. Derefter, med undtagelse af kirurgi, behandlinger, der effektivt kan behandle PKD?

Vi kan helt sikkert sige, at kinesisk medicin behandling er bedre end operation for polycystisk nyresygdom. PKD er en genetisk sygdom, selvom behandling af kinesisk medicin heller ikke kan erobre problematiske gener, effekten af ​​traditionel kinesisk medicin er bedre end vestlige medicin også kan behandle PKD uden bivirkninger. Og den vigtigste metode til TCM til PKD er at reducere størrelsen af ​​renale cyster ved at fremme fluidstrøm ud. Det vil sige, er det muligt at behandle PKD uden kirurgi.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital i Kina, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy et godt valg for nyresygdom. For PKD, det viste sig også at være den bedste behandling. Denne terapi bruges eksternt, og medicin kan fås i nyreskade ved hjælp af effektiv penetrant og osmose avancerede udstyr, som kan undgå risikoen for kirurgi.

I virkeligheden, kan med undtagelse af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad terapi og mundtlige kinesisk medicin også være en del af deres behandling for bedre og hurtigere effekt. Fordi PKD kan fremkalde mange komplikationer såsom blod urin, infektioner, højt blodtryk, kontrol af disse komplikationer er også meget vigtig. Vi kan vælge den rigtige i forhold til deres individuelle sygdomsstatus af naturlige urter. Bortset fra medicin behandling, er det også nødvendigt at styre deres kost, undgå kulde og traumer, fordi forkert kost, kulde og traumer kan være de vigtigste faktorer, som forværrer PKD.

Som konklusion kan kinesisk medicin hjælpe behandle PKD uden kirurgi. Hvis du ønsker at vide vores behandlinger for PKD, inviterer vi dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com eller efterlade en besked nedenfor, og vi vil svare dig på første gang. Et yderligere punkt, der er mange udlændinge efter at have modtaget vores sagde, at de er sikre, effektive og bekvemme behandlinger.

没有评论:

发表评论

Online Expert