2014年10月31日星期五

Frugt Juice er gode for Patient med ESRD og Polystic nyresygdom

Som vi alle ved kost spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, hvis patienterne kan have en fit kost, der vil være nyttige for deres helbred. Friske grøntsager og frugter er det bedste valg, men kan patienten vælge frugtjuice som en del af deres kost? Svaret er ja. Den naturlig frugtsaft kan være en god kilde til ernæring. For det har god smag og er let at sluge, så det er populært blandt patienter. Men alt har to sider, hvis du drikker for meget saft, der også vil skade din nyre og gøre din sygdom værre.

Polystic nyresygdom er en slags genetisk sygdom, hvis en af ​​patienterne har denne sygdom, så deres børn vil have halvdelen af ​​chancen for at få det. Det er ikke let at helbrede, kan de fleste patienter leve med det, men kan ikke slippe af med det. Så for forældre, hvis du ønsker at styre dit barns sygdom, bør du være opmærksom på alle aspekter af han / hun.

Børn med Polystic nyresygdom og scene 5 CKD bør drikke nok vand i deres daglige liv, 4000 ml, hvis det er muligt. Hvis dit barn ønsker at drikke juice, citronsaft er det bedste valg. Men det betyder ikke, at de ikke kan drikke andet juice, det eneste du skal gøre er at kontrollere mængden af ​​saft.

Hvis du har brug for hjælp til at kurere ESRD eller polycystisk nyresygdom, kan du chatte med vores online læge, de kan give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert