2014年10月20日星期一

Behandling af hyperlipidæmi i nefrotisk syndrom: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Den hyperlipidæmi kan være en fælles symptom på nefrotisk syndrom. Spørg behandling for hyperlipidæmi synes at være meget vigtig, da hyperlipidæmi betragtes som en risikofaktor for hjerte-kar-sygdom skjult, som kan være livstruende. Såsom nefrotisk syndrom, hvis du lider af hyperlipidæmi, her vil vi give nogle forslag til kost og indføre en naturlig behandling kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Kost tips til patienter med nefrotisk syndrom med hyperlipidæmi

A. Spis mere opløselige fibre findes i havre, frugter, bælgfrugter og grøntsager.

B. Forbrug af letmælk og skummetmælk.

C. Valg af magert kød og fjern eventuelle synligt fedt.

D. der tager sig af tærter, fisk, paneret og stegt og kommercielle kager, fordi de indeholder skjult fedt.

E. Reducer indtagelsen af ost og substituere fedtfattig sorter i din kost.

F. Spis mindre kød og mejeriprodukter er rige på kolesterol.

G. Spis kylling uden skind, fisk eller bønner.

H. Making kager derhjemme med flerumættede fedtstoffer, madolie chips polyumættede eller monoumættede.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for hyperlipidæmi i nefrotisk syndrom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på kinesisk urtemedicin, er det bruges eksternt. Patienter med nefrotisk syndrom bare være liggende i sengen til at tage denne naturlige behandling, fordi to poser fulde af kinesisk urtemedicin vil blive behandlet underlagt lænden af patienterne. Osmose enhed hjælper de aktive materialer, der stammer direkte gennem nyrerne, der gennemsyrer huden.

For det første at klare hyperlipidæmi gennem funktionerne fremmer blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet og udvidelse af blodkarrene. Så, for at reparere og gendanne nyreskader nyrefunktion af anti-betændelse, anti-koagulation, nedbrydning, der giver næring til de beskadigede nyrer og fremmer DNA-replikation af beskadigede nyre celler.

Så længe renser blodet og nyrefunktion kan forbedres, ikke blot hyperlipidæmi, også andre symptomer på nefrotisk syndrom, vil blive behandlet fra roden. Men mere vigtigt, kan nefrotisk syndrom effektivt forhindre udviklingen af ​​nyresvigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert