2014年10月28日星期二

Hvordan til at administrere vægtøgning FSGS patienter på steroider

En patient klager over, at FSGS har fået næsten 40 pounds i måneden, og han er på steroider. Oftest er vægtforøgelsen for patienter FSGS forårsaget af steroider. Hvis du også er generet af bivirkninger af steroider, kan du prøve nogle alternative behandlinger til steroidbehandling.

På klinikken, i virkeligheden er der flere alternative behandlingsformer, der kan erstatte steroider til behandling af fokal segmental glomerulær sklerose. For de enkelte forslag, kan du forlade din beskrivelse sygdom eller kidney-support@hotmail.com nedenstående formular, så du kan her nyrespecialister give nogle personlige forslag.

1 lille dosis af immunosuppressive midler, der anvendes i en langsigtet

Ud over steroider også immunosuppressive ofte taget til behandling FSGS. Små doser af immunosuppressive kan medvirke til at reducere bivirkninger og bremse udviklingen af ​​nyresygdom FSGS, så vægten af ​​patienterne kan styres til en vis grad.

2 Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Det er en nyskabelse af traditionel kinesisk medicin (TCM), som har fire oplagte effekter: forbedre blodcirkulationen i hele kroppen, øge blodgennemstrømningen til nyrerne, der forårsager genoprettelse af beskadigede nyre celler og regulere immunsystem. Endelig kan satsen for FSGS patienter øge stofskiftet, så du forbrænder mere fedt og vægt kan kontrolleres.

3 Immunterapi

Dannelsen af ​​denne terapi er baseret på immun sygdom, så det er primært anvendes til behandling af nyresygdom, der er forårsaget af unormal immunsystem. Det forlyder, at nyresygdom FSGS har en tæt forbindelse med immun sygdom, således at patienterne kan bruge denne behandling for at styre deres nyresygdom og undgå bivirkninger af steroider.

Alle disse behandlinger har deres egne fordele og ulemper. Efter at have evalueret dit helbred, kan lægerne nyre Kina service give dig den bedste behandling planen i detaljer.

没有评论:

发表评论

Online Expert