2014年10月12日星期日

Enema Terapi

Dette er en unik behandling af vores hospital, som er baseret på traditionel kinesisk medicin, på grund af sin bemærkelsesværdige virkning kurere nyresygdom, er det elsket af flere og flere mennesker.

1. Funktion

Aftapning toksin: dræning patogene faktorer i tarmkanalen.

2. Aftapning toksin ved lavement

med afkog af traditionel kinesisk medicin i én har katarsis effekt, fastholdelse af høj lavement, Xie undtagen i tarmen af giften sky virkelige ondskab.

Decoct kinesisk medicin med afføringsmiddel funktion og brug høj retention-lavement at dræne sygdomsfremkaldende faktorer af giftige uklarhed.

3. Aktion princip

Dræn sygdomsfremkaldende faktorer af toksin uklarhed med rektal administration, udjævning fu-qi og faldende grumset Qi, og genoprette funktionen af ​​milten og maven til at ophøje den klare.

4. Medicin

Decoct afføringsmiddel medicin primært til at bruge.

Heat sygdom skal behandles med medicin, der kan klare varme og detoxicate; Kolde sygdom skal behandles med medicin, der kan varme og styrke yang; Patienter med blod stasis bør tage medicin, der sætter skub blod, mens patienter med anæmi bør tage medicin, der tonify blod.

5. Administration

Brug 100ml til 500ml afkog, bede patienterne til at holde næsegrus kropsholdning og hæve hoften i mindst 1 time.

Brug denne behandling i 10 dage kontinuerligt og suspendere den i 4 dage, hvilket betyder en hel behandlingsforløb. Tre sådanne korte kurser betyde en lang behandlingsforløb.

6. Kortsigtede virkninger

Ingen ammoniak smag i munden, lettet og hud kløe, bedre appetit, relief af anæmi, øget urin.

7. Forholdsregler

Clyster blidt og fungerer ikke groft.

Vælg optimale lavement stand til at bevare lægemidler.

Patienter privatliv bør beskyttes, er der behov skærm eller forhæng.

Fungerer normalt at sikre effektivitet.

Selvom det er en naturlig måde at helbrede nyresygdom, men du bør også være høj opmærksomhed på det i løbet af behandlingen.

没有评论:

发表评论

Online Expert