2014年10月14日星期二

Behandling af anæmi hos IgA nefropati

IgA nefropati er en type af autoimmun sygdom sygdom, hvilket betyder, at immunsystemet af kroppen selv skade sine egne væv. , Hvis efterladt alene patienter er patienter med IgA nefropati megen lidelse symptomer og komplikationer, omsider nødt til at opleve dialyse eller nyretransplantation. Hvis du lider af blodmangel, skal følgende oplysninger kan være nyttig.

Hvordan dosere anæmi forårsager IgA nefropati?

IgA nefropati er forårsaget af aflejring af immunoglobuliner, der fører til reaktion den inflammatoriske immun Ultra medfødte skader nyreceller. Og når medfødte celler er beskadiget, kan nyrerne ikke fungerer normalt. Resultatet er en alvorlig nyre ikke kan udskille erythropoietin for at stimulere knoglemarven til at producere røde blodlegemer. Også mere toksin affald og immunkompleks akkumuleres i blodet, hvilket forkorter levetiden af de røde celler. På grund af de to grunde, antallet af røde blodlegemer, og i sidste ende reducere IgA nefropati patienter har symptomerne på anæmi.

Hvordan skal man behandle med anæmi i IgA nefropati?

Patienter med anæmi lider ofte meget, såsom hovedpine, åndenød, svimmelhed, kolde ekstremiteter og så videre. Og lindring af symptomerne på anæmi kan blokere udviklingen af nyreskade. Så når patienter oplever, at der er symptomer på anæmi bør behandles så hurtigt som muligt.

Særlig behandling for anæmi forårsaget af IgA nefropati

Da vi ved, at anæmi er forårsaget af IgA nefropati, vil vi behandle IgA nefropati i første omgang. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest almindelige behandling, som vi anvendte i behandlingen af ​​IgA nefropati. Det kan fremme blodcirkulationen og fjerne blod immobilitet, så der ikke er nok blod flyder til nyren, hæve status for anæmi, genvinding af nyrefunktionen.

Hvis Deres blodmangel ikke kan behandles godt og ønsker at vide mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du tale med vores medicinske online eller efterlade os en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert