2014年10月16日星期四

Hvorfor diabetikere har et stærkt ønske om at urinere i morgen

En god antallet af diabetikere klager over et stærkt ønske om at tisse i morgen. Nogle gange endda bobler og skum findes i urinen. Hvorfor disse patienter har dette problem? Hvordan du håndterer det?

Presserende vandladning er mere tilbøjelige til at angive blodsukker diabetikere ikke kontrolleres godt. Højt blodsukker kan forårsage stor skade på kroppen. Derefter vil nyrerne forsøge at producere mere urin, for at fjerne overskydende sukker fra kroppen. Normalt kan nyrerne fjerne overskydende væske i løbet af dagen, men de er nødt til at arbejde om natten for at udskille ekstra sukker, når patienter har forhøjede niveauer af blodsukker. Dette kan forårsage nyrerne til at arbejde hårdere og ikke arbejde gradvist.

Når nyrerne bliver angrebet af højt blodsukker, protein eller albumin lækage i urinen, skummende urin dannelse og bobler i urine.This symptom kun afslører nyreskader. For at beskytte nyrerne fra skader, bør diabetikere overvåge deres blodsukker aktivt, og flere metoder er nyttige.

1 Udvikle en diæt med lavt sukker eller sukker: For at kontrollere højt blodsukker, er det nødvendigt at styre indtagelsen af ​​sukker, så diabetikere bør undgå honning, hvidt sukker, brun farin, mel, sukkerrør, søde kartofler, store jujube, sukkerroer, etc. For en liste over fødevarer for at undgå i detaljer, kan du e-mail til kidney-support@hotmail.com.

2 Tag medicin til at sænke blodsukkeret til tiden: I dag kan mange lægemidler, såsom insulin og Tang Yikang (TYK) hjælpe med at kontrollere blodsukker effektivt. Imidlertid bør receptpligtig medicin afhænger af tilstanden af ​​patienterne sygdom. Konsultere online læge at afgøre, hvilken medicin er nyttige for dig.

3 Øvelse regelmæssigt: Selvom ingen forskning har vist, motion har en direkte effekt på reduktion af blodsukker, det er virkelig nyttigt for diabetikere, såsom forebyggelse og kontrol af forhøjet blodtryk.

没有评论:

发表评论

Online Expert