2014年10月28日星期二

Vestlige medicin og kinesisk medicin, som er bedre for PKD

Vestlige medicin og kinesisk medicin, som er bedre for PKD? For PKD, kan ingen behandling behandle det fra roden, fordi det er en genetisk sygdom. Tidlig påvisning og behandling kan imidlertid forhindre komplikationer og kontrollere sygdommen. Når det kommer til behandling, er mange mennesker bekymrede over det. Derefter vil vi analysere behandling for PKD.

Fælles vestlige behandlinger for nyrecyste afskalning er PKD, dialyse og transplantation. Decorticationcan nyrecyste kan reducere undertrykkelse til nyrecyster nyreparenkym venstre nephron beskytte mod yderligere skader, bremse udviklingen af ​​sygdommen. Men den store risiko for, at denne behandling kan forværre sygdommen. Desuden er det velegnet til det tidlige stadium af PKD. For den sidste etape af PKD, dialyse og nyretransplantation er almindelige behandlinger. Dialyse kan lindre smerten af patienterne, men langvarig dialyse kan føre til totalt tab af nyrefunktion. Desuden kan komplikationer gøre det sværere for operationen og påvirke effekten.

Sammenlignet med vestlig medicin, effekten af kinesisk medicin er bedre. Kinesisk medicin for PKD er konservativ behandling. Og det har ingen bivirkninger efter behandling, er vanskeligt at tilbagefald af sygdommen. Nu til en innovativ tilgang baseret på traditionel kinesisk medicin være den bedste behandling for PKD behandling test. Denne terapi kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Lægemidler af denne terapi kan trænge nyreskader at hæmme væksten af ​​nyrecyster og fremme udstrømningen cystevæske at reducere disse cyster. Hvad mere er, kan denne terapi beskytte nyrefunktion og reparere beskadigede nyrer. Hvis du ønsker at vide denne behandling, kan du sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

Vestlige medicin og kinesisk medicin, som er bedre for PKDñahora, bør du have svaret, i konklusion på nuværende tidspunkt, er virkningen af ​​kinesisk medicin er bedre end vestlig medicin. Vi kan forestille os, hvor godt det er at kombinere vestlige medicin med kinesisk medicin.

没有评论:

发表评论

Online Expert