2014年10月31日星期五

Kan Progression af nyresvigt Tilbageført

Mange former for kronisk nyresygdom kan føre til nyresvigt, progression af denne sygdom er svært at stoppe. Men nu, med den teknologi, udvikling, denne sygdom kan vendes i den tidlige fase. De følgende tips kan hjælpe dig med at kontrollere din sygdom godt, lad os få et kig på sammen.

1. Alle disse sygdomme uanset lokal læsion eller generel sygdom kan skade nyre funktioner, omsider fremkalde kronisk nyresvigt. Så det er nødvendigt at diagnosticere disse sygdomme i gang, hvis disse protopathy kan kureres, kan nyre funktioner bliver forbedret.

2. Cold er en generel sygdom, som kan reducere immunitet og forårsage infektion. Det forlyder, at 40% nefritis bliver værre, bare fordi patienterne forkølet. Så vi bør være opmærksomme på kulde i vores daglige liv.

3. Over arbejde er skadeligt for vores nyre og kan øge arbejdsbyrden for nyre, så du bør danne en sund levevis vane. Når du føler dig træt, du må hellere have en pause, der kan hjælpe vores nyrefunktion komme på fode igen.

4. Nogle lægemidler kan skade vores nyre, hvis du forveksler dem, kan dit liv truet. Så aldrig beslutter at spise medicin før konsultere din læge.

Kost: kost også er meget vigtigt for vores sundhed, hvis du har en fit kost, kan det hjælpe med at helbrede din sygdom. 5. De fleste patienter med nyresvigt er mangel på ernæring, så vi bør tilpasse vores kost for at imødekomme efterspørgslen fra vores krop. Friske grøntsager og frugter er det bedste valg.

6. Du er nødt til at vælge en normal hospital, som kan forsikre kvalitet i behandlingen.

Ovenstående tips kan hjælpe dig leve bedre, men hvis du ønsker at vende nyresvigt, det centrale punkt er at helbrede den med rettidig og korrekt behandling.

For flere informationer, kontakt venligst vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert