2014年10月27日星期一

Er der nogen måder at levere nok nutritions uden Hurt Nyre

Normalt vil læger anbefaler lavt proteinindhold og lavt saltindhold kost for mennesker med kronisk nyresygdom. Men kun få mennesker kender årsagerne, de bare ved, at de bør undgå fødevarer, der er rig på protein, kan så mange mennesker med denne sygdom ikke få nok nutritions. Næste lad os få et kig, hvorfor folk med CKD bør holde lav protein diæt? Er der nogen måder at løse dette problem at levere nok nutritions uden ondt nyre?

Hvorfor folk med CKD bør holde lav protein diæt?

Det er fordi, folk med insufficiens har problemer med udskiller wasts produceret af protein. Så indtaget mængde af protein, som er lig med udskiller volumen, således at øge arbejdsbyrden for nyrerne.

De måder at levere nok protein til vores krop uden sårede nyrer

For at løse dette problem, bør folk med denne sygdom styre indtagelsen af ​​fødevarer som tofu og andre produkter af bønne. I stedet kan du spise fødevarer som mælk, æggehvide, magert kød, fisk (ferskvandsfisk snarere end dyb-se fisk) og så videre til at levere nok protein til din krop. Især den mælk, som er rig på mange slags nutritions og er let at blive absorberet.

Af ovenstående ved vi, at protein er nødvendigt for at folk specielt til patient, men som en kronisk nyresygdom patient du har brug for at være opmærksom på de fødevarer, du vælger.

Hvis du ønsker at vide mere information om CKD eller kosten på det, kan du konsultere vores online-læge eller efterlade beskeder til os. Eller du kan kontakte os med de detaljerede informationer om din sygdom. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert