2014年10月31日星期五

Alkohol vil forværre Progression af Hævede Kidney i Diabetic Nephropathy

Min søster har været indlagt på hospitalet med "hævede Nyrer", og hun er en diabetisk nefropati ptient, er det muligt, at den opsvulmede nyre er forårsaget af det? Hvordan kan det behandles? Hun er en alkoholiker, der kan forårsage det eller forværre det?

Den hævede nyre bør være forbundet med hendes sygdom, så det punkt nu, til behandling af hendes sygdom er at kontrollere sygdommen. Men inden da skal du reducere indtaget af vand og forsøge at holde blodsukkeret stabilt. Som du nævnte, at hun er alkoholiker, så hun er nødt til at holde op fra det, du kender alkohol vil forværre denne sygdom.

Efter alle de ting går godt, er det nødvendigt med en systematisk og rettidig behandling. Hormontherapy og dialyse er de mest almindelige måder at lindre symptomerne på nyresygdom, både af dem kan hjælpe folk til at leve bedre. Men på grund af deres bivirkninger, er folk på udkig efter nogle andre behandlinger. Heldigvis, efter flere års forskning, har læge opfundet en række behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, som har vist sig at være en effektiv behandling af nyresygdom. Blandt dem, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er de repræsentative dem, kan det helbrede sygdommen uden at gøre nogen skade til nyren. Desuden kan det bidrage til at mindske bivirkningerne af dialyse.

For folk med hævede nyre i diabetisk nefropati, hvis de ønsker at leve bedre, de har brug for at danne en sund levevis vane og få en systematisk behandling på samme tid. Må holde sig væk fra alkohol, vil det forværre udviklingen af ​​din sygdom.

Hvis du har andre spørgsmål eller ønsker at vide NRE informationer om behandling af hævede nyre i diabetisk nefropati, skal du ikke tøve med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert