2014年10月18日星期六

Jeg kan spille basketball med nefrotisk syndrom

Nefrotisk syndrom er en almindelig nyre lidelse, der påvirker mange mennesker. For at øge immunitet af disse patienter og gøre dem kæmpe mod de bedste nyresygdom ofte foreslået øvelse. I dette tilfælde kan patienter med nefrotisk syndrom spille basketball?

Kendetegnet ved at forøge permeabiliteten af den glomerulære basalmembran, nefrotisk syndrom forårsager en stor mængde protein tab, svær ødem, hypoproteinæmi og hyperlipidæmi.

For at kontrollere disse symptomer og langsom progression af nefrotisk syndrom steroider og immunosuppressive anvendes ofte. Men disse lægemidler virker ved at svække immunsystemet hos patienter, der kan forårsage lavt immun kapacitet nemt. Desuden fører tabet af immunglobulin proteiner tabt det er en anden årsag til lav immunitet.

Regelmæssig motion forbedrer ikke immunkompetence patienter, forbedrer blodcirkulationen og anti nefrotisk syndrom. Men vi må understrege, at patienter med nyresygdom havde bedre blid motion.

Basketball tilhører anstrengende motion, til leg ofte brug for folk til at køre hurtigt. I lyset af dette, er patienter med nefrotisk syndrom både børn og voksne anbefales at gøre nogle andre øvelse. For eksempel walking er kun en god mulighed.

Motion hjælper medicinske behandlinger stort set nefrotisk syndrom patienter kan gå en halv time tre gange om ugen. Selvfølgelig nogle andre øvelser som jogging, Tai Chi, yoga, og så videre, er også godt for de fleste patienter. Det er bedre for dem at lave en øvelse plan med vejledning af en sundhedsperson. Hvis patienterne har urinvejsinfektioner eller hæmaturi, anbefales det dog at have mere sengeleje.

Sammen med en sund øvelse plan, patienterne også nødt til at følge en videnskabelig kost planen. Hvis du hverken har, kan du bede din læge om hjælp online.

没有评论:

发表评论

Online Expert