2014年10月14日星期二

Svær skuldersmerter hos dialysepatienter

Svær skuldersmerter er almindeligt for patienter i langvarig dialyse. I nogle tilfælde, skuldersmerter dialysepatient forværres om natten, der gør du falder i søvn eller opretholde vanskeligheder. Derfor skal være villig til at finde en effektiv behandling for at lindre dette symptom.

Dialyse er en behandling, der kan erstatte syge nyrer at filtrere blod men formår at opretholde elektrolyt balance, udskiller EPO og fjerne store molekylære stoffer såsom beta-2-mikroglobulin. Den omstændighed, at dette kan dialyse forårsage smerte i skulderen gennem to aspekter.

Den ene er calciumpyrophosphat (CPP) aflejring. CPP er et stof, der er dannet i brusken i leddene. Dialyse både hæmodialyse og peritonealdialyse, kan dette stof medføre deponeres som krystaller i joint væv. Dette kaldes calciumpyrophosphat udfældning (CPPD), og kan forårsage de samme symptomer som gigt. Sammen med knæ, hofter og håndled, er skuldre ofte påvirket, hvilket resulterer i skulder smerter.

Den anden er beta-2-mikroglobulin amyloidose. Fordi dette stof er større molekyle, er dialyse ikke fjerne det fra kroppen effektivt. Også dette kan nemt fremkalde skulder smerter.

Baseret på de ovennævnte grunde, nogle behandlinger, der kan eliminere de ovenfor nævnte stoffer er nyttige til at lindre skulder smerter dialysepatienter.

1 Plasma Exchange: En metode til rensning af blod, der kan bidrage til at ændre plasma forurenet med sund plasma erstatning, som affaldsprodukter kan fjernes fra kroppen.

2 rensning af blodet: Bruger forskellige metoder, herunder dialyse, hæmofiltrering, plasmaferese, immunoadsorption, etc, for at rense kroppen. Derfor er amyloidose CPPD og beta-2-mikroglobulin fjernet.

Lysterapi 3 Blood Forurening: Sammenlignet med tidligere metoder, der fokuserer på at rense den forurenede blod og derefter reparere beskadigede nyre celler. Efter at have opnået restaureringen af ​​nyreceller med handicap, kan nyrerne downloade affaldsprodukter effektivt, således at den skuldersmerter var lettet med succes.

Den detaljerede behandling plan ændres fra person til person. At afgøre, hvilken er den rigtige for dig, kan du tjekke online eller stoppe sygdommen i sin beskrivelse formular.

没有评论:

发表评论

Online Expert