2014年10月18日星期六

Den almindelige symptomer Nyre Ardannelse

Nedsat ardannelse opstår på grund af nyreskader levende væv og celler. Normalt kan raske nyrer fjerne overskydende væske, affaldsstoffer og giftstoffer fra kroppen og næring for at holde det fra at undslippe. Men når de er markeret nyre, symptomer på nyre ardannelse ofte forekommer.

1 Skummende urin eller bobler i urin

Når filtreringssystem i nyrerne er beskadiget, vil protein lække fra nyrerne til urinen. Derefter vil patienterne have bobler i din urin. Til gengæld kan overskydende protein tab forværre tilstanden af patienterne sygdommen og fremskynde udviklingen af nyresygdom hos nyresvigt.

2 Overskydende væskeophobning

Som arrede nyrer mister deres evne til at opretholde væskebalancen og natrium, for meget væske hober sig op i kroppen, især benene, fødder, ankler, hænder, ansigt og omkring øjenlågene. Endvidere overskydende væske tilbageholdes i blodkarrene kan også udløse hypertension.

3 Blod i urinen

Hvis urinen af patienter foreliggende rød, farven af te, sodavand eller cola brun kokos, hvilket betyder, at tilstedeværelsen af ​​røde blodlegemer i urinen. Dette er nært beslægtet med strukturen af den beskadigede nyre filtrering og urinvejsinfektioner. I dette tilfælde skal patienterne have mere sengeleje og undgå anstrengende motion.

4 Træthed og svaghed

Dette symptom er normalt på grund af renal anæmi og ophobning af affaldsprodukter i kroppen, så patienter med nedsat ardannelse bør have en nærende kost til at opfylde behovene i din krop og udøver regelmæssigt.

5 Manglende appetit og søvnproblemer

Begge disse to komplikationer kan påvirke den generelle sundhed af patienterne. Hvis patienter har disse symptomer, kan de have mindre energi i deres dagligdag.

Hvis du har ardannelse og et eller flere symptomer, der er nævnt ovenfor, skal du informere din læge eller en læge online i tiden. Derfor kan det give nogle nyttige forslag til at stoppe progressionen af nyre ardannelse og kontrollere dine symptomer.

没有评论:

发表评论

Online Expert