2014年10月20日星期一

Hvordan man kan helbrede nyreproblemer naturligt

Hvordan man kan helbrede nyreproblemer naturalmenteñesta er et spørgsmål ofte spurgt af folk, der nydiagnosticerede. Kronisk nyresygdom (CKD) refererer til den gradvise tab af nyrefunktion og ikke kan helbredes alt. Men heldigvis ved naturlig afhjælpe, nyresygdom kan forbedres betydeligt.

Nyre er en bønne-formet organ med flere funktioner, såsom justering af blodtryk, vedligeholde elektrolyt balance, hvilket gør urin og udskiller hormoner, der er nødvendige. Nyre indeholder flere celler, og den kombinerede funktion af disse celler, nyre fungerer godt. , Efter nyre eller renal celle væv er beskadiget, nyrefunktionen aftager dog. For en beskadiget nyre, der er sunde, beskadigede eller døde nyreceller. For disse døde nyreceller, kan vi ikke bringe dem tilbage til livet. Derfor, hvis vi ønsker at forbedre nyre tilstand, behov reparere disse celler i beskadigede nyrebeskyttelse forudsætningsfagene resterende raske nyre celler. Mens disse sårede nyreceller repareres, er nyresygdom forbedres til en vis grad, samt højt niveau symptomer kreatinin, proteinuri, og højt blodtryk sendes samtidigt.

Især når en person er diagnosticeret med nyreproblemer, er det altid ordineres med nogle oral medicin såsom cyclophosphamid at kontrollere symptomerne. De fleste af disse lægemidler er steroid eller immunosuppressive midler. Vis virkninger af hurtig behandling, men kun fokusere på symptomerne og ikke kan reparere beskadigede nyre celler i hele. Dette er grunden til, at nyresygdom tilbagefald, når patienterne at reducere dosis eller stoppe med at tage medicin.

Immunterapi er et naturligt middel mod nyreproblemer og kombinere kinesiske urter og vestlige medicin. Vi kender kinesisk medicin og vestlig medicin se og behandling af nyresygdom forskelligt og vise forskellige virkninger af behandlingen. For vestlige medicin, som er nødvendige til behandling af nyreproblemer, men vi kan ikke applicate som en langsigtet løsning, fordi det tager lang sigt disse lægemidler ikke kun påvirker den mentale udvikling af patienten, men også påvirker deres fysiske udvikling. Derfor, for patienter med nyresygdom, især for børn med nyreproblemer bør undgå at tage disse medikamenter i lang tid. I immunterapi, er det kun disse oral medicin vesterlændinge bruges til midlertidigt at forhindre yderligere skader nyre. Efter dette, vil de kinesiske urter anvendes til at reparere disse beskadigede nyreceller. Immunterapi udvalgte kinesiske urter ikke kun hjælpe reparation nyre celler, men også tilbyde disse beskadigede nyre celler flere næring, som kan bidrage til at øge deres evne til selv-healing. Ved kombination af vestlig medicin og kinesisk medicin, kan nyresygdom blive forbedret betydeligt.

Endelig immunterapi er nye, men naturlig og effektiv behandling. Prøvebehandling synlig effekt i forbedret nyrernes tilstand, og hvis du ønsker at vide mere om dette, bedes du kontakte vores konsulent online eller forlade os besked direkte. Det er gratis og vi vil svare dig inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert