2014年10月10日星期五

Hvordan man undgår hyperphosphatemia under dialysen

Hyperfosfatæmi er en af ​​de komplikationer af nyresvigt, det kan øge risikoen for død, så folk har været på udkig efter nogle effektive måder at løse dette problem.

Kost er den mest populære måde at sænke det høje fosfor niveau, men lange form af kontrol fosfor indtag vil påvirke andre nutritions indtag og livskvalitet. Som for dialyse, er det helt sikkert kan bidrage til at reducere fosfor niveau til en vis grad, men det er heller ikke nok, så folk er nødt til at tilføje fosfatbinder, som har mange bivirkning, til listen for at sænke niveauet af fosfor.

I virkeligheden er der en anden naturlig måde kan løse alle problemer, hvad mere er, kan det lindre bivirkning forårsaget af dialyse, selv kan hjælpe folk undgå det, hvis de kan få behandling i rette tid. De naturlige måder, vi nævnte ovenfor, er kinesisk Herb Medicin, der er hundredvis urter i det, og kan kombineres frit efter behov. I vores hospital har vi nogle unikke behandlinger, som kan hjælpe til at lette symptomerne induceret af dialyse. De er kendt som Top Seven Behandling, hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du klikke her.

Nu ved du, at kinesisk Herb Medicin kan hjælpe med at undgå hyperfosfatæmi under dialyse på en naturlig måde, hvis du kan holde en fit kost på samme tid, der kan opnå en bedre effekt. Hvis du har andre spørgsmål om dialyse eller kinesisk Herb Medicin, kan du kontakte vores online-læge eller send e-mail til os, vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert