2014年10月29日星期三

Dialyse er den bedste måde til behandling af nyresvigt

Dialyse er en livsopretholdende behandling til patienter med nedsat nyrefunktion. Hvis renal dialyse er den bedste måde at behandle nyresvigt, vil ingen nægte at gøre det. Men faktum er, at ingen ønsker at starte dialyse, hvis de stadig har andre behandlingsmuligheder.

Dialyse for nyresvigt

Dialyse er en metode til rensning af blod ved hjælp af en særlig maskine til at fjerne overskydende væske, skadelige affald, og saltet af patientens blod. Dialyse kan hjælpe med at holde patienter med forventet nyresvigt liv og gennemsnitlig dialysepatienter levealder er normalt over 5 år. De fleste patienter føler sig syg eller syg efter den første uge på grund af begrænset rutine liv. Endnu værre, kan den langsigtede dialyse medføre nogle alvorlige komplikationer såsom at true patientens liv.

Patienter med nyresvigt har en bedre behandlingsmulighed

Ja heldig. I øjeblikket har flere alternative behandlingsformer er blevet anvendt til at erstatte dialyse og lægerne hjælpe patienter til at vælge en bedre aftale med din sygdom tilstand. Hvis du ønsker at vide, hvad den næste på listen er det rigtige for dig, kan du sende en testrapport på sygdomsmodificerende kidney-support@hotmail.com, så du kan invitere professionelle til at hjælpe nyrespecialister.

1 Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Denne terapi anbefales, når patienter har stadig urinproduktion og niveau af nyrefunktionen forbliver over 5% Ved at udfylde forsyning nok blod og ilt Ernæring til iboende renale celler og stigningen i disse celler af selv-healing, kan denne terapi faktisk hjælpe forbedre patienternes niveau af nyrefunktion og undgå dialyse.

2 Ryd Therapy Blood Forurening: Det første skridt i denne terapi er at rense blodet af patienter, gentagne gange, så den normale blodcirkulationen kan understøtte genopretning af beskadiget nyre celler. Så nogle kinesiske medicin er nødvendige for at virkningerne af ernæringsmæssige nyrer.

3 stamcelleterapi: Kan bruges, når nyrefunktionen patienter er mindre end 5%, fordi stamceller kan differentiere sig til nye nyre celler og erstatte beskadigede nyre celler. Dette kan opnås for at opbygge strukturen og forhindre nyredialyse succes.

没有评论:

发表评论

Online Expert