2014年10月13日星期一

Kreatininværdier Downs 1.39-1.02 betyder det betyder at det er reversibel

"Kirurg siger jeg har trin 2 nyresygdom. Kreatinin har været 1.39, 1.2and 1.02. GFR har været 44, 54, og 57. Er det nu reversibel? "Svaret er ja, kreatinin sikkert kan vendes, men kun hvis du kan finde det i den tidlige fase og kan få en ordentlig behandling i rette tid. En anden situation er den øget kreatinin niveau ikke induceret af sygdom faktor, men er forårsaget af urimeligt kost.

Eksperter sagde, at kosten spiller en vigtig rolle i at kurere kronisk nyresygdom, kan en god kost fordoble helbredende virkning, kan en dårlig kost skade din nyre. Tag en stor mængde protein i en kort tid kan føre kreatinin-niveauet stiger, når du justerer din kost plan, kan kreatinin niveauet tilbage til normal igen. Men hvis du ikke kan foretage justeringer i tide, kan det høje kreatinin niveau beskadige din nyre, og dermed fremkalde nyresygdom. Så når din kreatinin steget, selvom det er bare højere end det normale niveau, bør du være opmærksom på det, for at undgå yderligere skade på nyrerne.

Hvis øget kreatinin niveau er forårsaget af sygdommen faktor, du også kan vende det, så længe det ikke er over alt for meget end det normale niveau. Ligesom vi nævnte i starten, kreatinin-niveauet 1.39 Det er lidt over det normale niveau 1.3, så en rettidig korrekt behandling kan sænke den til 1.02. Hertil, hvis du er en person med høj kreatinin niveau, ikke bange, bare gå til en normal hospital og finde de bagvedliggende årsager, så tag tilsvarende foranstaltninger i henhold til din egen tilstand, kan du kontrollere det før eller senere.

Af ovenstående ved vi, at høj kreatinin niveau kan vendes på et tidligt stadium ved korrekt behandling. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os.

没有评论:

发表评论

Online Expert