2014年10月8日星期三

Kan du spise bønnespirer på en nyresygdom kost

Som vi alle ved en god kost er meget vigtig til behandling af nyresygdom, kan det hjælpe til at lindre symptomerne på denne sygdom og øge helbredende virkning, og dermed forbedre kvaliteten af ​​patientens liv. Så, som en nyresygdom patient kan du spise bønnespirer? Eksperterne sagde ja, men bør ikke spise for meget.

Bønnespirer er rige på nutritions, såsom fiber, vitaminer og mineraler, kan det hjælpe til at sænke forhøjet blodtryk, rydde kolesterol og fedt indskud i blodkarrenes vægge, forebygge hjertekarsygdomme osv, så det er elsket af mange mennesker. Men nogle nutritions i det kan have bivirkning på samme tid, så som patient nyresygdom, du hellere ikke spise for meget, ellers kan det gøre din sygdom går værre. For eksempel kan kalium i det bidrage til at sænke forhøjet blodtryk, men det kan øge risikoen for at få Hyperpotassemia, især de mennesker, der er i den avancerede nyresvigt med lidt eller ingen urin.

I ét ord, bønnespirer har sin gode side, men også har dårlige side til patient med nyresygdom, så gør de andre fødevarer. Så når du vælger de fødevarer, du har brug for konsultere din læge eller ernæringsekspert, vil de give dig den rette rådgivning for at hjælpe dig med at spise bedre.

Hvis du har spørgsmål i at gøre kostplan eller helbrede nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online-læge eller efterlade beskeder til os, vi her venter på at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert