2014年10月3日星期五

Fire "One" Traditionel kinesisk Behandling

Fire "en" traditionel kinesisk behandling forstås en mundtlig kinesisk medicin, en flaske Maikang Blanding en gør af eksternt program kinesisk medicin og et bassin med Fodbad medicin, de er de unikke behandlinger i vores hospital.

En mundtlig kinesisk medicin, er det lavet af mange slags urter og disse urter kan kombineres efter den nødvendige. Der er 49 doseringsformer og 196 recepter i alt. Under behandlingen, vil vi bruge forskellige urter til at helbrede forskellige komplikationer.

En flaske Maikang Blanding, er der ingen meget ændringer i ingredienserne, men det kan bidrage til at regulere blodcirkulationen, hvad mere er, det er de nødvendige lægemidler til behandling af denne sygdom.

A gør af ekstern applikation kinesisk medicin herunder to doseringsformer og to recepter, er det også bruges i henhold til patientens sygdom tilstand. Funktionen af ​​det er at fremme blodcirkulationen og fjerne blod immobilitet.

Et bækken Fodbad Medicin indeholdt 49 doseringsformer og 147 recepter, er det bruges før sovende til formål at fremme blodcirkulationen og aflade toksiner fra huden.

Fordelene ved denne fire "en" er, at de aktive ingredienser i dem kan opnå læsioner direkte ved losning toksiner fra huden, kan de hjælpe med at helbrede nyresygdom uden at yderligere skade på nyrerne. Sammenlignet med vestlige medicin, kan de helbrede sygdommen fra den underliggende årsag og mere naturligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert