2014年10月29日星期三

Hvorfor patienter med stadium 5 Nyresvigt lider knoglesmerter

Vi hører ofte, at nogle patienter med stadium 5 nyresvigt klager over smerter i knoglerne. Som du kan forestille dig, hvor forfærdeligt det er for patienter, der har smerter. Så hvorfor patienter med stadium 5 nyresvigt lider knoglesmerter? Næste, se venligst følgende for at finde svaret andre spørgsmål, håber du kan komme til os for at få hjælp, og vi vil gøre alt for at hjælpe.

For patienter, der lider af nyresvigt stadium 5 på grund af nyresvigt på lang sigt, skal opleve komplikationer af nyresvigt. I virkeligheden, undtagen knoglesmerter, de også nødt til at lide af andre komplikationer, herunder sygdomme i fordøjelsessystemet, luftvejssygdomme, sygdomme i nervesystemet. Her vil vi introducere, hvorfor patienter med stadium 5 nyresvigt lider knoglesmerter.

Nyre er den væsentligste metaboliske organ i vores krop og er ansvarlig for mange funktioner for at bevare vores sundhed. Mens for patienter med nyresvigt, kan dine nyrer ikke fungerer normalt på grund af beskadigede nyrer, og det værste er de mest alvorlige komplikationer af nyresvigt. Beskadigede nyrer kan ikke udskille nok Alpha 1 hydroxylase, som kan forårsage alvorlig mangel på aktiv D-vitamin For patienter med stadie 5 nyresvigt, som ofte lider af lavt fosfor og højt calcium på grund af langvarig forstyrrelse af calcium og fosfor. Det er en almindelig årsag til smerter i knoglerne i patienter i trin 5 nyresvigt. Desuden, for at reducere fosfor hyper hvis patienterne tager overskydende phosphorholdige aluminiumoxid adsorbent tilsætning til aluminium toksicitet, hvilket ofte forårsager knoglebeskadigelse, knoglesmerter og er kun et af symptomerne.

I virkeligheden, undtagen knoglesmerter, patienter med stadie 5 nyresvigt er også let at opleve fraktur så tidligt og passende behandling er nødvendigt for dig. Hvis du ønsker at vide om behandling, undtagen dialyse, inviterer vi dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare hurtigt. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert