2014年10月2日星期四

Håndtering Burning urin og rygsmerter med IgA nefropati

Nyrerne er placeret i den nederste del af ryggen området er ansvarlige for produktionen af urin, urin og derefter udledes gennem urinvejene. Således kan IgA nefropati patienter brændende vandladning og rygsmerter. Hvad er årsagen til disse to symptomer? Hvordan til at håndtere?

Hvorfor patienter IgA nefropati har brændende vandladning og rygsmerter?

Når begge disse problemer optræder samtidigt, er det mere sandsynligt at afsløre nyresten eller urinvejsinfektion. For IgA nefropati, urinvejsinfektion er mere udbredt end nyresten.

På den ene side, IgA nefropati er et af resultaterne af den unormale immunsystemet, der forårsager patienter med høj risiko for infektioner, især øvre luftvejsinfektioner og urinvejsinfektioner. Desuden at administrere IgA nefropati, kan patienter nødt til at tage steroider eller immunosuppressive, da de begge arbejde gennem svække dit immunforsvar. Derfor er dette en anden årsag til urinvejsinfektion.

Som for nyresten, er normalt forårsaget af aflejringer af kalk eller urinsyre i kroppen. Når nyrerne beskadiges af IgA-nefropati, er mere tilbøjelige til at akkumulere i kroppen, hvilket resulterer i nyresten store mængder af calciumoxalat og urinsyre.

Hvordan til at administrere disse to problemer for IgA nefropati?

Effektiv behandling bør begynde at behandle den direkte årsag, så patienterne skal først detektere den underliggende årsag. Hvis din urin brændende og rygsmerter er forårsaget af urinvejsinfektioner, skal patienterne drikke mere vand og tage antibiotika, hvis det er nødvendigt. Hvis nyresten er årsagen, skal patienterne have kirurgi eller traditionel kinesisk medicin til at fjerne nyresten rettidig.

Desuden skal patienter til at tage nogle behandlinger til at behandle IgA nefropati rod. I øjeblikket har stilken og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy celler blevet brugt til at behandle effektivt IgA nefropati. Hvis du vil vide mere om dem, kan du konsultere online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert