2014年10月27日星期一

Kan Diabetisk nefropati blive helbredt ved kinesisk Herb Medicin

Undersøgelser har vist, at tidlig diabetisk nefropati ændringer er reversible, der er betyde denne sygdom kan helbredes med rettidig behandling. Derefter kan det blive helbredt Kinesisk Herb Medicin?

I almindelighed, på den tidlige fase af denne sygdom, kan den streng kontrol af det normale spektrum af blodsukker forbedre glomerulære basalmembran filtrering miljø, reducere renal UF bold pres, således at udledningen af ​​mikroalbuminuri kan reduceres, selv gøre tilstanden tilbage til det normale. Kinesisk Herb Medicin kan hæmme den glomerulære basalmembran fortykkelse og fremme celleproliferation, glomerulære filtrationshastighed tilbage til normal og reducere proteinuri.

Hvis du indtaster et fremskredent stadium med svært nedsat nyrefunktion, og inddragelse af nyretubuli, makromolekylære protein lækage og kombineret med hypertension. Kinesisk Herb Medicin kan hjælpe dig ved at kontrollere blodsukker og blodtryk kan have forskellige grader af udledning forbedring urin protein, således at forsinke udviklingen af sygdommen.

Fremskreden diabetisk nefropati tilhører, kronisk nyreinsufficiens Symptomer: De vigtigste symptomer på mundtørhed og ikke ønsker at drikke, utilpashed, træthed, rygsmerter, krop hævelse, kvalme, opkast, kedelig, anæmi, kolde ekstremiteter, urin lugt i munden, krop kløe, let næseblod, urin blødning, åndenød eller hjertebanken, ikke liggende, eller lemmer, kramper, soul uklart, urin nitrogen, kreatinin steget, lider af sygdommen, er det vanskeligere at behandle. Du er nødt til at gøre dialyse eller en nyretransplantation. Men hvis du kan tage kinesisk Herb Medicin, der kan hjælpe dig med at undgå dialyse eller trsnsplant.

Af ovenstående ved vi, at diabetisk nefropati kan helbredes ved kinesisk Herb Medicin, hvis du kan få det på tide. Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online-læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert