2014年10月29日星期三

PKD med høj urinsyre: hvordan man skal behandle det uden kirurgi

Med forbedret livskvalitet og stigende pres af livet, sygelighed af forskellige sygdomme er højere og højere. For patienter med PKD, mange af dem er ledsaget af forhøjet urinsyre. For patienter, der lider af PKD med høj urinsyre, hvordan man skal behandle det uden kirurgi?

Ifølge den biologiske undersøgelse Urinsyre er slutproduktet stammer fra purinmetabolisme hos mennesker. I lyset af dette, mens purin forbruget reduceres niveauet af urinsyre falder. Det vil sige, kost spiller en vigtig rolle i at reducere forhøjet urinsyre. Generelt fødevarer rige på purin er bittesmå dyr, supper, fisk og skaldyr, etc., således at patienter med polycystisk nyresygdom og forhøjet urinsyre bør begrænse dit indtag af disse fødevarer. Desuden kan væsken også bidrage til udvikling purin. Derfor skal patienter også undgå alkohol. Omvendt kan du også spise nogle basiske fødevarer til at reducere urinsyre, såsom kartofler, mælkeprodukter mv Hertil kommer, drikker mere vand korrekt, er også godt at reducere de høje urinsyre.

Bortset fra kost, behandlingen er også afgørende for behandling af PKD med høj urinsyre fra roden. Den traditionelle behandling for PKD er kirurgi, selvom det kan lindre patienternes smerter midlertidigt, men det giver også ekstra stor smerte for patienterne. Derfor er mange mennesker er villige til at gennemgå en operation for at behandle deres sygdom. Her kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy PKD hjælpe dig med behandling uden kirurgi. Denne terapi bruges eksternt, og aktiver denne terapi medicin kan indtaste nyreskader hurtigt og direkte. Disse stoffer kan hæmme nyrecyste væske sekretion og fremme udstrømningen af ​​væske fra cyste at reducere nyrecyster. Desuden har disse lægemidler har også den funktion at dilatere blodkar, anti-inflammation, anti-koagulation og nedbrydning af skadelige stoffer. Så du kan reparere beskadigede nyre væv og reducere den høje urinsyre gradvist.

Kort sagt, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle PKD uden kirurgi, så det er klogt for dig at vælge denne behandling, og have en ordentlig kost. Hvis du ønsker at vide denne behandling, vi inviterer dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare hurtigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert