2014年11月1日星期六

Trin 3 nyresvigt med øget kreatinin niveau: Årsager og behandlinger

Mange patienter med stadie 3 nyresvigt kan være ledsaget af øget kreatinin-niveau, men de fleste af dem har ingen idé om årsager og behandlinger. For at hjælpe patienterne fjerne tvivl og genvinde deres helbred. Så vil vi give en detaljeret introduktion henvises til følgende.

Hvorfor patienter med stadie 3 nyresvigt lider øget kreatinin niveau?

Ved at tage på nyrerne, næsten alle ved, at en af ​​de funktioner, tager sig af at downloade de metaboliske produkter af kroppen. Selv når nyrerne er beskadiget, ikke virker, og disse rester og toksiner kan ikke fjernes. Trin 3 nyresvigt betyder, at omkring halvdelen af ​​nyrefunktionen er gået tabt, på dette tidspunkt, indeks relaterer til nyrerne i vores krop er unormale, såsom omfanget af kreatinin og BUN niveauer.

Hvordan til at behandle stadie 3 nyresvigt og øget kreatinin niveau effektivt?

Selv om der ikke er nogen behandling, der kan helbrede nyresvigt på nuværende tidspunkt, har vi 50% chance for at vende fase 3 nyresvigt på hospitalet Shijiazhuang nyresygdom. Og sammenlignet med kirurgi eller hormon, konservativ behandling er bedst for fase 3 nyresvigt. I betragtning af den egentlige årsag til det øgede niveau af kreatinin er den beskadigede nyre, så nyre reparere beskadigede og forbedre nyrefunktionen kan nedsættes høj kreatinin niveau af roden. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, terapi fodbad, medicineret bad terapi er passende for din tilstand, og som sigter mod at stimulere renal kraft og forny den beskadigede nyre. Mens de beskadigede nyrer repareret, kan de ophobede giftstoffer fjernes ud af kroppen. Det vil sige, den stigende kreatinin kan også sænkes til det normale.

Nu er de årsager og behandlinger for fase 3 nyresvigt med øget kreatinin niveau anført her. Hvis du er en af ​​de patienter, der fik meget rettidig behandling anbefales. Eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com eller efterlade en besked nedenfor, og vi vil svare inden længe.

没有评论:

发表评论

Online Expert